ROgift.ro(magazin online de cadouri)

Pentru afecţiuni ale rinichilor, sunt mai multe reţete:

1.Se spală un mănunchi de roşcove, se toacă şi se pune într-un vas smălţuit cu 3l de apă călduţă, care se lasă de dimineaţă până seara.Se strecoară şi se consumă astfel: în prima zi câte 40ml, din oră în oră.A doua zi se înghite un bob de tămâie(răşină alba), fără a se atinge de dinţi(bobul de tămâie să fie cât un bob de porumb).A treia zi iar 40ml lichid, din oră în oră.A patra zi iar un bob de tămâie,(adică tratamentul se face alternativ, până se consumă tot lichidul).

2.Într-un pahar, se pune agheasmă mică, cam de trei degete pe înălţimea paharului, şi 9 picături de ulei sfinţit la masul care se bea înainte de masă.

3.O cană de ovăz, se spală foarte bine, se fierbe în 3l de apă până rămâne 1l; se consumă astfel: În prima zi se ia 30-40ml din oră în oră; A doua zi se ia un bob de răşină albă(tămâie) cât un bob de porumb, fără să se atingă dinţii; A treia zi se ia 30-40ml lichid, din oră în oră.. alternativ timp de 9 săptămâni.

4.O cană de sămânţă de pepene galben, se fierbe în 3l de apă, până rămâne 1l şi se consumă la fel ca în reţeta nr. 3 alternativ, cu boabe de tămâie.(la fel)

 
 
 
StatsCrop
eXTReMe Tracker