|
- Se beau in fiecare zi 4 cani de ceai de napraznic, lingura cu lingura. |
Ceaiul se prepara astfel: o mana de frunze si flori de napraznic uscate, nemacinate, se pun in 250 ml. apa rece la inmuiat, de seara pana dimineata (se va folosi apa plata, nu apa de la robinet). Dimineata, se filtreaza maceratul, iar planta ramasa se opareste cu 250 ml apa. Dupa ce se lasa sa se raceasca la temperatura camerei, aceasta infuzie se filtreaza. La sfarsit, se combina maceratul cu infuzia racita. |
Se beau 4 cani pe zi din acest ceai (pentru ceaiul pentru o zi se dubleaza cantitatile) pe stomacul gol, inghititura cu inghititura ( se recomanda a se bea cu lingura, pe parcursul zilei). |
- Se consuma in paralel, 200 ml suc de sfecla rosie pe zi si se mananca numai hrana vegetariana. |
- In fiecare zi se pune pe san, timp de 3 ore, o cataplasma cu radacina de tataneasa si iarba de rostopasca obtinuta astfel: cele doua plante maruntite se amesteca, adaugandu-se apa calduta, pana formeaza o pasta moale; aceasta pasta se aplica, invelita in tifon, pe locul afectat. |
|