ROgift.ro(magazin online de cadouri)

Presopunctura

Este o tehnica recomandata de multi si a fost folosita in intreaga lume. Presopunctura este o metoda simpla, daca stii sa o folosesti, si se bazeaza pe principiile acupuncturii, tehnica in care sunt folosite ace, cu care sunt stimulate anumite puncte, pentru a vindeca boli. Presopunctura se ajuta de aplicarea presiunii, acolo unde acupunctura foloseste acele.Presopunctura este o stiinta simpla si usor de invatat,
care a ajutat multi oameni. Corpul nostru are multe puncte sensibile la presiune. Prin aplicarea presiunii asupra acestor puncte, sunt stimulate anumite organe, ceea ce ajuta la vindecarea acestora. Ideea din spatele presopuncturii este armonia mintii si a sufletului. Vindecarea survine prin simpla atingere si aplicarea presiunii, ceea ce poate aduce o rasturnare pozitiva de situatie in viata dumneavoastra.Ajuta la redobandirea energiei pierdutae sau blocate in curburile corpului dumneavoastra. Dupa credinta traditionala chineza, corpul nostru se incarca cu energie pozitiva “Qi” (se pronunta “Chi”). Energia se misca, curge pe suprafata corpului nostru pe niste canale, cunoscute sub numele de “meridiane”. Aplicarea presiunii in anumite puncte este tot ce trebuie pentru transmiterea unui flux de energie in zonele unde a fost blocata pentru un timp mai lung.
Cele mai cunoscute tehnici de presopunctura sunt “Shiatsu” si “Jin Sin”. Shiatsu este tehnica cel mai des folosita si utilizeaza presiuni mari, iar Jin Shin este o tehnica mai suava care foloseste atingeri si apasari usoare. Indiferent de tehnica folosita, scopul presopuncturii este de a oferi pacientului o stare de relaxare.

 
 
 
StatsCrop
eXTReMe Tracker